Måndag

Det är ju så att man blir lite veckovild när man är hemma och lunkar ;) Men drog en sväng till andra familjen som börjar tunnas ut, det är snart bara nya medlemmar som jag inte ens hälsat på :( Ska snart börja jobba och det känns helt ok. Fick besked om lönen och känner mig allmänt nöjd :)

Grabbarna grus är nu feberfria och igång som vanligt, det är ledsamt med hög feber mitt i sommaren. Som tur är så pumpar AC:n på. Är även glad för att gräset i stort sett slutat växa (visst det är gult och bränt men ändå) det ger mig mindre skottskador på benen.
Idag kommer Dirty Lutta ;) med familj. Har sett fram emot detta, fick skjutas upp några gånger men nu så!

Sitter och funderar, det känns som det är dags för operation nu men åhh vågar man? Det kanske går käpprätt? Fast värre är nog svårt att få det hehe. Mja överväger det någon månad till tror jag ;)

Sommarregn

Lyckades hamna i en regnskur idag, älskade varje minut av det. Sen fick bilen gå fort, jag älskade varje minut av det med ;) Allt kändes så mycket bättre efter det, jag har svårt att sätta fingret på det men avslut är alltid avslut hur dom än ser ut ;) Resten av livet börjar nu på ett ungefär. Nu kör jag koncentration på rätt saker och personer, riktig kärlek och äkta vänskap.

Får kanske ta ett läkarbesök först för att se så jag inte blivit manodepressiv ;)


Bildbomb

Detta är min nya dryck, fantastiskt god.
Min glass i Karlstad, plopp och hallon/saltlakrits
Utsikten från strandöltältet på festivalen
Bra mat?
Puben i Solna, hot med rött skinn ;)
Utsikt på picknick i Hagaparken

motivation

I söndags var familjen jonsson/weidner här och eftermiddagsfikade. Vi fortsatte dagen efter med bad och grillning. Blev även vattenkrig som jag som tur slapp vara med på. Efter det kom Mia och vi tog en sväng med lite löpning, galet hett ute. Så fort jag kom hem skulle Fredde iväg men si han är ju lite slööööö så det drog ut på tiden rejält. Teknikens under you know. Samma sak på kvällen då han ska sätta igång en film, jag tröttnade och gick upp ;)
Idag har vi cyklat/promenerat, fikat och målat fönster. Snart är det över, snart är allt målat. Himmelriket!!

i morgon

Jag skulle ju klippa mig i morgon. Hade nästan missat det :-) men då får jag ta en sväng till stan då da.

Hjärtat är fullt

Jag fick se Maiden, jag och 56612 till. Jag dog och kom till himlen! Först dog jag lite när jag tittade ner och insåg att vi satt fruktansvärt långt upp :) Men det kvittade, helt klart fantastiskt hur eller hur. Alla lika trevliga och efter konserten tar vi allihop sällskap till centrum. Vägarna var avstängda och alla var i rustillstånd. Urhäftigt!
Så här högt satt jag :) Här var det inte halvfullt på golvet...

Omställning

Till att börja med så har jag inte orkat använda datorn alls då vi haft för roligt ;) Nu när Fredde är hemma så ska allt ställas om till 2-föräldrarsdagar. Det är fasen inte lätt. Svårt att hitta sin plats ;)

Vi var hos fam Läggeberger för 2 veckor sedan typ och hade fisketävling. Det var allt från överambitiösa sportfiskare till oss då som metade :) Anton vann med en fångst och Hannes fick ´"visst nappar det" priset. Kvällen blev grillning med halva gänget och lite dricka. Ebba och Anton höll igång hela natten men dom små grabbarna däckade av lite här och var :) Då det regnade mitt i grillningen löste Marcus det med att öppna fönstret och vända grillen så vi stod inne på altanen och grillade genom fönstret.
Smartgöken Patric kommer in till mig i köket och undrar om han har några ögonbryn kvar. Han skulle tydligen tända gasolgrillen med tändare. Det sved hahaha

I helgen åkte Fredde och jag till Karlstad. Vi var på festivalen "Putte i parken". Den kan rekommenderas, även till småbarnsföräldrar det fanns hur mycket som att göra för alla åldrar. Vi såg först Ulf Lundell i 2 timmar sen tog vi paus med lite juggedisco, vet inte vad dom hette men det var något med discoteca jugostyle eller något. Rätt ok. Såg något hårdrocksband från Karlstad som faktiskt gick bra att lyssna på med. Amanda Jensen kan fortfarande inte sjunga och inte heller svenska men Fredde gillade hennes ehum "kläder" eller brist på det ;) Det fanns barer överallt och den bästa hade dj med riktig partymusik och låg 2 m från vattnet. Underbart!!
Vid 23:30 skulle Scooter spela, jag var på plats en bra stund innan och deras "hoppgrabbar" sprang ut bland publiken och delade ut lite spejsade grejor :) Vid halv stod typ alla som var inne på festivalområdet och gapar Faster, Harder, Scooter!! Jag hade norska grabbar framför mig, deras uttal var gyllene. När grabbarna hoppade ut på scenen var det galet liv, alla hoppade och eld, fyrverkerier och lampor lyste upp hela publikhavet. Fullt ös hela spelningen och jag hoppade sönder mina fötter och skrek sönder rösten. Kunde knappt gå eller prata på vägen hem. Det var så underbart häftigt! Ska lägga ut bilder och filmsnuttar när jag orkar :) Saknade dock min going Mia :(

1 år

Min minsta älskling fyller 1 år idag. För ett år sedan 01:00 vaknade jag att vattnet gick, 15 minuter senare kunde jag knappt stå upp. 02:00 kom ambulansen och Fredde slapp hemmafödsel ;) och 02:31 är Hannes född.
Grattis min lilla goding!!

RSS 2.0