Tårtdags

Fick tips av Fredde själv.. Det får bli att ta på spets, stay up och klackar :D Nä han va inte så fasligt arg..

Nu står jag och väntar på att nutellan ska smälta lite till. Bakar tårta till far som fyller 53 år idag. Fick beställning på denna både till mor och fars dagar så det klassas som god. Ena lagret är en hel burk nutella, andra hallonpannacotta och sedan chokladgrädde över :) Kan ha skrivit detta tidigare men jag orkar inte se efter.. Hur eller hur så blir det smaskens ikväll.

Har satt upp ännu fler ljusslingor, blir snart som ett päron till farsa firar jul. Det lyser väldigt mycket tycker jag men å andra sidan så är det ju inte så mörkt och trist.

Invägning idag, 0,5 kg till den vikten jag hoppades på att nånsin komma ner till igen så 5 kg till efter det är nog inte helt omöjligt. Har i alla fall tappat alla kg jag gick upp denna graviditeten så lite nöjd är jag nog i alla fall :)

Fick spännande present av Mia, ska bli nyttigt för mig tror jag. Med åldern o allt hehe

Tog en sväng till Liljeholmens igår och shoppade loss på ljus. Fast jag har ju en hel del hemma så det blev mest standard över det hela. Men tradition är tradition!

Hannes fick precis ett nytt smeknamn, Minigrin.. Surpelle såhär efter lunchvilan ;)

En elak djävul

Ja jag erkänner, jag är sämst som sambo/flickvän.. Är sur som en gammal disktrasa och trött och bara lee att vara bredvid. Var det när chokladen tågade ur mitt liv som jag blev såhär? Eller har det varit ett stående fenomen? Måste nog fråga Fredde, han lär ju vara lätt att tas med då jag skällde ut honom utan anledning på telefonen för att jag inte visste vad jag skulle laga för mat. Jippi måste få diplom för sämsta saker att bråka om!
Måste gottgöra det hela, tips? ;)

Mindre bitter

Ja det har ju inte lagt sig helt, men lite bitter hör till min personlighet ;) Jag har drömt mardrömmar inatt, hela natten samt att Hannes varit uppe så många gånger att jag tappade räkningen. I drömmen sköt jag det aset rakt i huvudet från 1 m:s håll. Om jag håller inne lite ilska? He he kan så va, kan så va.

Julen är underbar, jag längtar efter att mysa med hela familjen i soffan till dåliga julfilmer, gröt, glögg och julgodis (kanske inte så mycket godis för mig ;)) Glad över de val jag gjort som resulterade i det jag har idag! Bara för drygt ett år sedan var det helt annorlunda..

Igår fick vi äntligen vårat kort vi tog på sjukhuset när Hannes föddes, nåja det är bara 5 månader sedan...

Idag ska jag följa med och handla ljus, sen ev promenad! Ahh så länge sedan ;)

Uhh

Ingen bra start på dagen. Eller ja, först sov ju Hannes hela natten, det var iofs fantastiskt skönt. Sen gick det downhill. Blev väckt av att någon rev mig under fötterna :) lagom mysigt. Hade inga ägg färdigkokta som jag blivit bortskämd med, Hannes vägrade vara själv medan jag gjorde frukost, brödet var mögligt trots att det går ut i helgen, den nya juicen smakar medicin osv osv. Nej jag har vaknat på helt fel sida. Men nu ligger jag i fas igen. Har precis packat ner fika till Anton då det var dags för myspromenad igen :) Under tiden jag hade sådär lagom bra start på dagen gick jag igenom vad jag borde hinna göra idag. Nåja så många timmar finns det inte på ett dygn. Tror jag tar tvättstugan och fönstren till att börja med. Måste kanske göra klart adventsljusstaken och tallriset.
Det är aldrig en dag utan några måsten här inte. Återkommer när jag inte är lite mycket bitterfitta..

Sött

Kul att se på statistiken att det finns dom som hittat tillbaka till min blogg... ;) Undra vilka ni är?

Not by plan

Nej det gick inte som jag planerade, det regnar fortfarande. Har lekt elektriker och kopplat om lite julstjärnor i brist på annat. Borde ta ett träningspass och chocka kroppen men jag är så förbannat lat :) Ska göra ett försök..

Tidsgräns

Det ska sluta regna om 1,5 timme, jag vill inte ta bilen till dagis! Sen har jag två fönster kvar att putsa, iofs spelar det ju ingen roll när regnet slår så fint på dom rena.

Igår blev det solariet för en vilostund, kan inte sova längre när jag solar, attsicken.

Igår var det vägning och mätning för mini, han vägde 7 kg blankt.. och var 64 cm lång. Storebror var vid ungefär samma mätning 900 g tyngre och 2 cm längre.. haha detta blir en miniChristin.

Sex.. slurp ;)

6 veckor = -6 kg. Observera nu att jag inte ens varit ute och gått långpromenader ;)

Tyst

Jaha då var det dags för förskola igen, det är sååå tyst här hemma. Men dagarna går fort så snart ska vi hämta hem yrvädret igen :)

Fick använda den fagra sångrösten då vi ringde mamma och gratulerade. Anton hjälpte till.

Ikväll tror jag att jag ska sola lite, men min solpartner är inte med så är det nån annan som vill hänga på? Kan även tänka mig en fika hehe

Fick sova en hel natt! Jag vet inte när jag gjorde det sist. Säkert minst 9 månader sedan.. Anton sov inte en hel natt förrens han blev 1 år. Hoppas Hannes gillade att vara utvilad då mamma kan fortsätta sova gott :) Fast jag saknade honom inatt, det är för gott att mysa ju.

Gick igenom min garderob för några månader sedan. Alltså, jag måste göra om det. Jag kommer INTE ta på mig allt jag har kvar, så är det bara. Varför ska jag envisas med att tro jag kommer springa runt halvnaken när jag är 30+? Faan ge dig ålderskris!


Nehe

Om man skulle passa på att gå en sväng då dom största grabbarna är borta? Så länge det inte öser ner så är det ett plus :)

Sexigt

Idag blir det sexig mat, bara djuriska ingredienser :) Inget för en inbiten vegan så att säga..

One more


IGEN!

Om och om igen, dom gör det så fantastiskt bra :)

Så där ja

Nu är jag nere på första målvikten, vilken tid det tog! Nu hoppas jag innerligt att kroppen förstår vinken och fortsätter.

Kan inte träna, jag är ju förkyld och då har jag lovat mamma att inte göra det ;) Man kan få massa hjärtproblem säger hon. Jag lyssnar.. I natt har jag varit uppe 3 gånger med mini. Jäkla hungrig grabb det där. Sen har jag vaknat själv med, kan inte sova ensam i den stora sängen.. Idag öser regnet ner, det är tur. Jag orkar inte röra mig så värst mycket och Anton älskar sina filmer så win/win idag med :)

Tror att idag blir en bra dag, jag känner mig lycklig trots förkylning :)

:/

Feber idag, känns sådär. Skulle på dop men då både jag och den minsta är lite sådär förkylda är det ju inte så snällt att dyka upp. Fredde fick gå själv. Just nu stiger tempen så hm ja det blir en kall dusch när grabbarna sover. Sitter lite för mycket på facebook tror jag, blir lat och ringer inte kompisar utan "pratar" med dom via FB. Så osocial man kan va!

Fredde gjorde en stek idag, det var bland det bästa jag ätit på jag minns inte när. Jisses vilken man!

Två hus

Just nu är det två hus att hålla koll på, men det är bara ytterst tillfälligt. Vad ska jag göra alldeles själv med ett extra hus? Möjligheterna är oändliga :)

Idag är det en underbar killes dag.. Hannes är 4 månader! Blev syskonsim och fika och nu sitter vi o myser i soffan. Vill äta tacos nu! Är så baskat sugen på käk :)

Faaaan

Det slår på 0,1 kg innan jag är tillbaka på den "humana vikten". Rövragg! Idag är det ingen tidning, det var skadeglädje att berätta det för Fredde, hade varit ännu roligare att låta han gå ut och leta :) Men man kan inte tänka på allt så tidigt! Igår var jag tröttare än tröttast. Tror inte jag var vaken till 20.. Stackars Fredde att ha en sån trött sambo. Eller, eh han kan ju se vad han vill typ skitfilmer med dötrista skådisar och pang pang.. så han håller sig nog flytande :)

Mat?

Vad ska vi laga idag? Igår körde jag köttfärslimpa med tillbehör på GI-vis.. eller tja något i den stilen ;) Idag är jag inte lika motiverad att vara i köket.

Jobb

Idag har jag jobbat igen. 17:00-20:40. Eftersom Fredde tränar nu så har bara mött honom i dörren två gånger idag, så vi kanske ses i morgon.;) Blir nog lite seg i morgon men det är ju fredag! Blir en jobbdag till nästa vecka då jag inte hann klart. Sola blev det inget av denna vecka heller, måste åka själv nu några gånger.. Äh jag orkar inte skriva mer.. vill sova lite innan nästa dag drar igång :)

RSS 2.0