Bara gott att lyssna på









JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!

Äntligen!

Denna letade jag efter i början av året, fanns nånstans i bloggen. Säger bara Ruda lund och Lanhagen. Och JA jag var 14 då denna kom ;)
Sambon kommer bränna datorn efter att jag spelar sönder denna duktigt i helgen :)



Kan fortfarande texten.. grym låt

Hjälp från ex:et

Jag har ju varit på röntgen, det sura va att min husläkare är på semester. Men svaren skicka då till den dr som tar över.. Det vill säga mitt ex till husläkare. Hehe.. han va snäll och skickade remiss till ortopeden. Nu är det väntetid igen.

Idag var det midsommar. Igår var jag och mamma och skulle plocka blommor till kransen. Myggorna fick en fin måltid me. Vi hittade lite kantareller så det blev go macka hemma sen :)
Hur eller hur så kämpade vi med mygg och värme och plockade mängder med blommor. Detta tog en bra stud. Idag på morgonen satt jag och gjorde den förbenade kransen till den lille. Det tog sin lilla tid då detta är den andra kransen jag gör i mitt liv. Under dagen har den lille haft kransen sammanlagt 30 sekunder. Tacksamheten är underbar!

Har sett på när andra dansat runt stången, vi var för lata. God mat, jordgubbar och tårta hos mor och far. Grillat hemma hos oss och sen var vi bjudna till en fest mitt i byn. Det gick sådär, den lille är inte van att sova i vagnen någon längre tid men 2 timmar fick vi sitta och vara vuxna :) Synd att ingen hann ta kort på Peter när han slickar rent tårtfatet.. hehe

Torsdagen var den längsta dagen på jobbet på länge. Chefen frågade mig hur jag mådde flera gånger, nicht gut att se så trött ut. Men det var ju början på semestern för en del och dom valde att baka till oss andra. Paj och chokladrulle med massa jordgubbar. Yummi! Mitt jobb är farligt, man äter upp sig varje sommar.

Var på loppis häromdagen. Fyndade massa 70-talsgrejor. Finfina saker! Köpte även ringar, en va dom var en sådan jag önskat mig länge. Vi kikade på en stol men väntade lite med den, igår kom den hem :) Den var för fin för att motstå.

Nu är det soffhäng med sambon, glad midsommar på er!

Bröllop!

Idag får man se vad för klänning hon valt, jag är nyfiken :)
Skulle vara kul om någon snubblade eller nåt kul hände. Haha vad då nervös när man vaknar på bröllopdagen. "Bara dom närmaste" Tjoho du.. 10 milj eller vad dom räknar med ska se det.. haha Svettpärlorna skulle synas lång väg :)

Idag blir det lojt i trädgården. Jag vattnade lite i förrgår.. Dessvärre måste jag glömt vattnet på.. Närpå insjö i garaget. Im just so good! Men avloppet i garaget fick jobba i alla fall.


Kom på det

Jag vaknade dagen efter och kom på det, det var ju föreläsning jag skulle på! Dietisten skulle visa oss i en timme varför vi inte går ner i vikt :) Nädå men det blev inget av det hela, datastrul som vanligt.. Tar det till hösten då det är lugnt? ehhh eller inte. Har börjat jobba med datagrejerna på jobbet men det skiter sig varje gång, dessa duktiga människor som jobbar med sånt har inte tid att göra det åt oss. Hm vad gör dom annars? Har dom inte lön för att hjälpa mig? I dont get it.

Gick precis o hämtade mig en kaka, tröstäter som vanligt. Har nämligen min långfredag som jag skjutit på i morgon.. Men å andra sidan fick jag lite tid i solen idag istället.
Var på röntgen idag, får se när jag får något svar.. Min husis är på semester nämligen. Det tog 3 minuter att ta bilderna. "håll armen så, lägg den där, vinkla det så. Öset helt enkelt.

Jag gick ut och satte mig i solen men en underbar bok, bara var. Det är nu min sommarkänsla kommer smygande. Det börjar liksom närma sig värme i swe. Sambon joinade mig efter en stund men när myggorn attackerade så blev det innekväll.

Den lille söte lärde sig hur vattanslangen fungerade idag. Jupp helt dyngsur blev jag. Vi klippte gräset han och jag idag, han ger sig inte. Han ska fortsätta klippa när jag är sket slut, vad får han energi ifrån? Men idag gick det då lura honom med vattenslangen istället så ja kunde gömma "traktorn". han vattnade landen åt mig, mina frön flyter i en egen insjö..

Nu måste jag diska och duscha sen sällskapa i soffan :)

Lungbyte, face off och hångel

Allt detta gjorde jag mellan 15-16. Alltså jag var på HLR utbildning :)
Våra dockor vi övar på kan man byta "lungor" på. Rätt häftigt hehe sen måste man dra av ansiktet då man ska trycka upp lungorna i munnen (inte helt anatomiskt korrekt). Så där va face off. Hångel fick man ju gratis med dessa goa dockor. Dom gapar så jäkla stort.
HLR var en väckarklocka. Jag hade ingen aning om hur hårt man måste trycka och blåsa. Så om ni råkar få hjärtstillestånd med mig som den enda närvarande..... SORRY... youre gonna die..
Fick också testa defibrilatorn. Ni vet sån dom har på filmerna när dom skriker "Clear" och så hoppar kroppen en halvmeter. Njadockan reagerade inte lika kul. Men nu har dom ju uppdaterat grejorna så det är som klistermärken man sätter på kroppen sen trycker man på en knapp.. Teknikens under.

I helgen var det Ica nära som fixade grillfest. Vi gick dit med Tobias, Linda o Viggo. Smågrabbarna lekte innan och sen dansade dom på IP med go musik. Blev lite kramkalas med. Så söta dom är våra godingar. 'Det var lite kallt så vi gick hem rätt tidigt och lekte med gitarrerna, lite Sonic och sen uhhh fotboll.. suck. :)

Igår var vi på promenad jag o Linda o Viggo. Tog hagen och skogen. Mygg och kossor helt min grej ;) Fick med nybakta bullar hem. Fattar ni hur gutt det är!!!!

I går fyllde vår grekiska gudinna år. Hon hade bakat.. Hon hade verkligen bakat. Tårtan fick knappt plats i kylskåpet. Den innehåll chokladmousse.. hehe o yeah baby. Ewa hade fixat paj så mätt och go man blev.

Har ytterligare en planering klar till semester. Blir mys för öronen :)

Det är något som irriterar mig, jag vet inte va det är, det är något jag ska göra i morgon men jag kommer inte på det. Torsdag vet jag men det var banne mig något i morgon me. Skit. Tänk om jag har bokat något jag ska göra? Jag har ju skrivit upp det på jobbet men jag är liksom inte där nu. Aahhh stör ihjäl mig när jag inte kommer på att. Ája kan bli en väldig överraskning i morgon.

Min chef

Min chef skulle kopiera det jag skrivit på mötet, hon glodde på mina anteckningar pekade med pennan och sa va fasen står det? Jag förklarade sen frågade jag om hon kunde missa det med min fina handstil? "-Du skriver bra..... på datorn!" Tack feffen..

Det är en arbetsskada. Jag kan inte skriva med penna :)

So it begins..

Jag har nu börjat med det nya datajournalinförandet på jobbet. Det går sakta i början sen smäller det till. Jag vet för jag gjorde denna procedur för 2,5 år sedan. Suck för att göra om det igen.

I morgon ska det bli sol har jag bestämt för då ska vi på grillfest. Helgen efter det är det grillfest igen, kom inte o säg att inget händer i byn :) Men dom folkskygga lär ju sitta hemma och läsa o se på tv...

Nästa vecka har jag utbildning i HLR. Det är alltså hjärt och lungräddning. Spännande. Jag kommer aldrig någonsin förhoppningsvis behöva detta då jag jobbar bland 30 mer kunniga inom området :) men privat så kanske.. Hur eller hur så är det ett måste.

Har varit hos min doktor igen, röntgen nästa vecka sen till ortoped. Fick även en ny spruta i axeln. Detta gjorde mig fruktansvärt stel och smärtan var hopplös men det gick över efter två dagar.

Var hos tandläkaren och först vid bilderna var allt bra sen hittade hon ett hål ändå, skit också. Jag som hade så bra tänder innan. Men det är ju så när man blev gravid säger dom. Tur man inte massproducerar..
Sååå tandläkaren igen och laga. Denna gång mår jag dock inte lika dåligt och lika rädd :)

Sambon har bokat semestern nu, ska bli så skönt att åka iväg. Endagsutflykter behövs ju inte planeras så väl, bara att åka :) Men detta ska bli så gutt, länge sen!

Har sett invigningen av fotbolls vm.. ehum jo jag säger ju bara uuuuhhhh så dåligt. Sämst hittills tror jag. somnade en stund.. Gutt ljud med på matcherna. Låter som en bisvärm som kommer och tar över världen. 90 minuter med sånt skit funkar inte. Jag ska nu sista halvleken gå upp och se lite serier på datorn. Såg ju Greys i onsdags och direkt efter fick jag gå upp och se avsnittet som är nästa vecka annars hade jag lipat ihjäl mig ju.. Skitprogram :)


Oreos

Ok om alla är ärliga nu, vem mer än jag tycker inte reklamen för Oreos är aningen snuskig? "Vrid, slicka, doppa".. seriöst... :D
Har idag varit på ljusparty blandat med blommor. Vilken kanonidé. Jag älskar blommor! Och ljusen luktar ju finfint me.
Denna helg har jag vigt min tid åt ett av landen. Det var helt igenväxt men nu är det nice med en gång av tegelstenar. Har sått lite gott med.
Råkade få hjärtklappning när jag grävde (min kropp pallar inte hårt arbete hahaha) Svartnade direkt. Så det var bara att lägga mig där det gick. På grusgången med nässlor jag hade dragit upp ur landet. Nice, mycket nice.

Den lille har fått andra sprutan nu så nu har han samma skydd som dom som föddes en månad efter honom. Man vill inte ta några risker :) Han var inte så impad. När vi gick i korridoren så började han backa och när vi kom in i rummet så tittade han bara på mig och sa Nej nej nej nej. Stackarn. Men nu är det några år innan han behöver fler förhoppningsvis.

Hade en grekisk afton hemma igår. Jag gjorde grekiska grillbiffar, tsatsiki, grillat vitlöksbröd med tomatröra, mängder med rotfrukter och sen till efterätt hallonpannacottapaj. Det gick hem.

I morgon ska jag besöka tandläkaren. Mysigt. Deras väntrum är dock lyxigt som fasen. Men vad hjälper det när man sitter där och biter på naglarna. Uscha. Sist jag var på koll så sa dom jag hade ett hål, då slutade jag prata i 30 minuter. Chock kallas det ;)

Nu är det Kalles mysromantikfilm på tv.. Rambo.
Jag har nyss strukigt en veckas tvätt till Greys så nu kan jag sova i lugn o ro !

Gullunge

http://www.viforaldrar.se/omslagstavling/alla-tavlingsbidrag/index.xml?view-id=36441

Rösta :)

RSS 2.0