Tidsrekord

Mia är min klippa, hon får mig t o m att springa fortare ;) Igår blev det en sväng på spåret och sedan en powerwalk i "stan" haha. Lite snack blev det också, det tog ett par timmar :) Fick lite peppning att det var nog det bästa att det blev som det blev, ibland kan det fortfarande vara svårt att se det så men Mia vet bäst. Varje dag lite bättre som nån sa..

I morgon är det koll för båda grabbarna och sedan skrivning av papper så Fredde är pappa till minstingen med. Jävla skitgöra som jag tidigare har skrivit. Är fortfarande irriterad ;) På lördag är det kalas för släkten och söndag barnkalas på Leos. i morgon kväll måste vi även sätta ihop Antons present, sen ska det bakas tårtor och göras mat. Men det är väl bara att be en 2 månaders att ligga tyst och se på? Eller hur?

Lyssnar på mitt ena självutnämnda frikort, håret i nacken reser sig och leendet är stort :) Robert är het!

Kräftis

Kräftskivan skulle vara liten och sådär som det som vanligt heter. 6 st eller något. Well det har väl aldrig slutat så hos Kalle, vet inte hur många vi var till slut men kul var det. Kände mig aningen gammal som vanligt, även att dom faktiskt inte var mer än 5-6 år yngre tydligen (jag hade chansat på 10). Men jag hade i alla fall sällskap i soffan med Emmelie. Minigrabbarna hade full koll med, Bulten och resten av sällskapet var inte sena att kika till dom.

Igår var jag på Me & I party hos Linda. Blev lite sur på att det jag ville ha var till flickor, och att jag är för fet för den snygga klänningen :) Men vilken paj vi fick! Jisses va jag får springa ikväll för att bli av med det men å andra sidan ska jag springa med sällskap så det lär gå hett till ;) ;)

Och så är jag kluven, ska man lita mer på vad som sägs? Och om det inte diskuteras kanske det är så illa som det var sist? Det känns för jävligt just nu, men nu ska vi överleva september..

Sommarbilder

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Duktig grabb

Anton sitter med ryggen mot fönstren och det kör en bil utanför. -"Mamma det var en Volvo". Det stämde ju för fasen me. Hur gjorde han det? Får se om det händer igen :)

Annars är det ju friskt att se att det är 2,6 grader när man går upp och att sambon ändå ska ha sina shorts. Idioti? Måste speka upp lite varmare kläder till dagispojken.

Straff - olika åsikter

Breivik fick sitt straff, 21 år sen kan det förlängas om han bedöms utgöra en fara för samhället. Eh ja han dödade 69 stycken och önskade att han dödat fler, man kan väl rätt säkert säga att han utgör fara?? På samma sida i tidningen kan man läsa om en man som dödade sin f d kollega i USA, han sköt EN person och polisen sköt ihjäl honom direkt. Det är bra skillnad på vad som utgör fara..

Tempo tempo

Idag var det step on it som gällde. Ska på kräftis på lördag så tänkte att något annat än mammakläder kan ju vara nice. Jora, in till Kalmar skulle vi. Dessvärre är det inte så där värst enkelt att planera när man har två små grabbar med mycket stark vilja. Vi var i Kalmar vid 18:10, dom stänger vid 19.. Jag hann köpa jeans och tröja, kika på fler kläder i fler affärer, Anton handlade ett flygplan och sen hann vi köpa en häcksax. Effektivt säger vi om det..

Ikväll var det dags, skulle ha gett mig på det igår men det var skrikkväll så jag tog en runda på spåret igen. Denna gång med musik i öronen, det underlättade. Det underlättade väldigt mycket då jag är så mörkrädd också ;) Nu ska vi försöka att hålla i det med.

Yummi

Min vill-ha lista:
 
Mmm lovely!!

Höstmys

Tänt lite ljus och myser med regn utanför. Ahh det var länge sedan jag hade tända ljus. Kan vara för att båda grabbarna sover nu..
Trevlig promenad med Maggdis idag, vi hade tur med vädret, började ösregna när jag kom hem.

Hade en jäkla tur med hämtandet med, alltså inte Antons humör men med vädret :)

:)

Idag ligger jag i fas.. Har ätit och tvättat. Potatisen är skalad till middagen, den lille vaknar nog till nu så han får mat innan hämtning på förskolan. Det rer upp sig.. Dessvärre fick jag väldigt tråkiga nyheter, vet inte hur man tacklar det heller :(

Ringt försäkringsbolaget som så gärna vill betala pengar så visst, fine by me :) Tar och stryker lite innan matning :)

Nattsvart

Första rundan på spåret, fick ta en paus då hjärtat rusade. Hade världens bästa PT, alltså nån på gymmet kan jag fuska med men har du en svärm med mygg efter dig så stannar du liksom inte alls. Har äntligen hittat en anledning till krypens liv. Höll på att dö vid ytterdörren men nu är det gjort. Vill dock inte tänka på tiden det tog..

OMG

Åska ordentligt nu för h--vete. Mitt huvud spricker snart, jäkla värk.

Igår tog jag det första doppet i år, det var så varmt o gutt. Hade kunnat legat i hela kvällen men si det går inte längre ;)

Idag har jag klippt en häck med en handklippare.. den hade min farfar förr och klippte en häck som var över 2 meter hög och gick runt halva tomten. Jag klippte en som var 1 m hög och kanske 3 meter lång, jag trodde jag dog. Farfar var av starkare virke :) Anledningen till att jag fick ta den "handdrivna" är att den andra satan brann upp. Men nu är jag klar så då är det lugnt.

Idag fyller min älskade Mia 30. Satt och kikade på lite bilder från fester och liknande, är lite känslomässigt ibland :) Vi har haft för jäkla kul ihop och förhoppningsvis fortsätter det i måååånga år till. Älskar dig vännen!!

Snicksnack

"Månen bidrar till en sensuell och romantisk söndag. Du har tur kärlek, det märker du tydligt." Mitt horoskop till i morgon, jag tror banne mig någon på Aftonbladet ljuger..

Det är rörigt

Åh det blev inte så där mycket sovande inatt heller. Bättre så klart men jag är såååå trött. Allt snurrar och känslorna är "all over the place" :) Men det är det värt, har världens finaste små killar!

Men lite struktur har ingen dött av...

Z

Det är bara gröt i huvudet idag, sova var inte nattens grej. Har nog inte sovit mer än 1-2 timmar. Tog en långpromenad med Emmelie, genomsvett efter det. Skönt att vara ute men jag är fortfarande trött, vill sova bara en liiiiten stund :)

Sådärja

Jag har duschat, ätit och fått på mig lite kläder och smink. Båda grabbarna har fått frukost, kläder och ser nu på barnprogram. Lycka att få till det i tid ;)

Igår kom grannen med en present till Anton med, hon tyckte synd om honom när Hannes fick tidigare. Vi har söta grannar :)

Tog en promenad igår med, myggasen attackerar. Jag är helt sönderäten, måste ha blodbrist. Får börja med järntabletterna igen hehe.

Läkarbesök idag till dubbelnamn barnläkare. Minns inte vad han heter, pinsamt då vi "jobbar" ihop.. Well det vet ju inte han, man är väldigt privat utan vita kläder då känner man inte igen varandra.

Igår var det dags med matkassen igen, blev cowboygryta. Helt ok. lite som chiligryta fast med taco. Idag blir det något lätt, antingen sallad eller pasta. Vi får väl se vad som lockar.

Smågrabbarna och jag var hos Linda och kidsen förra veckan. På väg dit måste man se efter hajar i Emån (!) då var det lite skum på vattnet, Anton tyckte det var mycket schampo i ån ;)

Tyst

Anton har börjat på Vitsippan nu, det innebär 5 timmar utan honom idag, ehh jaha.. jag kan inte göra något bara för att jag väntar på att hämta honom haha, måste lära mig det där med att vara hemma :)

I morgon är det läkarbesök för Hannes så då gör jag annat i alla fall.

Duktig grabb

Hannes gjorde sin debut hos frisören, dock med allt hår i behåll. Han var så tyst och snäll så han får följa med nästa gång med. Det är fint väder men det går inte vara ute, dessa äckliga mygg och getingar. Men kvällarna är ju 11 grader varma så då kan man ju gå ut med sin vinterjacka.. Suck svensk sommar suger.

Faderskap, detta idiotihittepå.. Om vi hade gift oss 3-4 dagar innan han föddes hade Fredde varit "pappa" direkt. Nu måste vi skriva på papper om det. Snacka om förlegat, man kanske ska fundera på att nu för tiden liggs det med andra även om man är gift. Nötter. Så vi måste åka dit och räkna på när vi låg och sedan ska 2 personer till se på när vi skriver under, alltså det är så fånigt att det är skrattretande, bättre att göra som med deklarationen, få en kod och knappa in om du godkänner ;)

Var sugen att gå en sväng på stan men hindrade mig, kändes inte rätt.

Har fått lite dötid ibland, då är hemnet något hett. Men jag kikar på Mönsterås, det är inte klokt men jag gör det, och har hittat hus jag vill ha. Med många rum :)

Klippt

Nu ska vi göra oss i ordning, jag och mini ska in till Oskarshamn nu på morgonen. Jag ska klippa håret. Det blir nog spännande om han sover, ska ta en promenad när jag kommer fram så han somnar i vagnen annars ligger jag pyrt till :)

Ähh

Skittrist, jag är uttråkad. Vad göra?

Gäsp

Så där ja, nu var det Fliserydsdagen. Vi var ute hela tiden i stort sett men till kvällen är det den halvan av oss som inte ammar som får fortsätta upp bland myggen. Jag ska sitta här och tycka synd om mig själv istället. Det är tydligen det jag gör bäst. BU fucking HU.

It´s a new day


<3


Sammanbiten

Har bitit ihop käkarna så hårt att jag har huvudvärk, det tär en del. Boxningen Lisa och jag gick på vore att föredra just nu, banka ut alla aggressioner..

Fredde har målat faan på väggen, mini har skrikfest igen och han har dömt ut det till kolik. Jag ligger lite lågt med diagnosen tills vidare, vill se hur det utvecklar sig först.. Det är ju trots allt bara dag 2.

Ryggmassage är efterfrågat med, har ont även när jag andas då är det illa igen. Meeeen ingen som anmält sig frivilligt så får väl skita i det tills jag kan lämna boet längre stunder.

Idag har jag inte hunnit med mycket, men duscha fick jag till när Fredde kom hem. 10 minuter senare blev jag nedspydd. Hehe man har glömt hur äcklig man är som småbarnsmorsa.

Något saknas

Vad kan det vara??


Oh FUCK

NU somnade mini, han har varit vaken sedan halv tio eller något, inte för att det brukar vara illa men nu har han skrikit hela tiden. Anton vaknade och bad oss säga till bebisen att vara tyst så han kunde sova. Sött men otroligt svårt att genomföra.. Efter att ha brutit ihop och krossat ryggen så tog vi den sista utvägen som visade sig vara den enda rätta. Febertermometer. Jag borde ju nu sova eftersom det snart är dags att gå upp igen men jag har passerat tröttheten med stor marginal.
 
Gick ut i regnet för att hämta posten, fick ett myggbett efter 2 meter. Alltså kom igen, det regnar ju för helvete. Finns det inget väder som asen inte trivs i?
 
Ska lägga mig på tvären i dubbelsängen och glo på nån film tror jag. Bara för att jag kan. I morgon får jag sota för det men ändå..
 

Helt onödigt

Helt onödigt att få igenom min vilja igår, jag somnade efter 10 minuter in i filmen. Illa.

Idag var det BVC, surt att det regnade då jag hade med vagnen för att gå en sväng i storstaden. Men vi tar det nästa vecka i O-hamn istället.

Gäsp

Det var trevligt med promenad, precis som förr fast annorlunda ;) Har myggbett på diverse olika ställen, blir en flaska Salubrin ikväll me. Otyg. Film på 3:an om jag får igenom det, får blinka med stora ögon och hoppas han inte vill se något annat..

Dam du bi du dam dam

Efter bakning i ett hett kök och ha blivit nedspydd ett antal gånger var det gott med en lång dusch. Blir att göra sig lite i ordning och gå på långpromenad ;) Niiiice..

Mm

Nu är vi mätta och goa, varit och grillat. Ätit i mängder och njutit av kvällen. Igår var vi hos fam Lewandowski i myggtäta Skrika. Fick fina presenter och underbar mat. Fast den starka såsen tog inte slut direkt.. Dessa underbara människor är härligt att umgås med :) Så mycket mygg som fanns där och väntade på oss när vi skulle hem har jag aldrig sett, minst 100 st i bilen hem. Det var trafikfarligt kan man ju säga. Aggressiva as..

Idag är mini 1 månad, det går alldeles för fort. Han är en liten kubik, rund och go. Nästa vecka är jag hemma själv med smågrabbarna, semestern är slut för Fredde.. Fast jag kan inte vara skadeglad då jag ska vara ensam med två barn resten av mammaledigheten, det känns helt plötsligt inte så där "ledigt".

Hot hot hot

Mamma är min idol: "Det är lite kylslaget" (27 grader ute). Finns ingen som fryser som hon :)
 
Nu är det grill som gäller.

Friends

Iväg till vännerna för en trevlig stund! :)

Snabbis

Tog en snabbstädning, röjde det värsta med dammtrasa och dammsugaren. Nu är det rätt ok, jag tar mig ut i solen en stund och steker fläsk :)

Promenad

Tog en snabb promenad, då den lille skulle äta :/ fick lyssna på lite musik och andas, det var skönt. Ska ta med vagnen och gå en sväng igen snart, det är skönt att röra på sig igen :)

Trött

Ingen direkt sovnatt inatt. Är så sauens trött att jag snart faller ihop. Lämnar nog huset en stund sen för att samla energi. Frukost först och vänta in dom större killarna bara..

En sväng

Tar en sväng till Oskarshamn ikväll, hoppas bara jag slipper det där illamåendet denna gången..

Ok da

Ja jag vet, allt är mitt fel, jag gör aldrig rätt osv.. Är det nu jag ska bry mig??

RSS 2.0