Blodsprut

Nös i bilen, sprutade ut blod överallt. Trevligt. Våtservetterna var torra så jag fick inte bort hälften. Såg ut som jag hade fått en rak höger över snoken. Jag som aldrig har näsblod. Snusk var vad det var!

Tänkte att jag skulle vara snäll och tanka då fredde ska ha bilen till kalmar, DÅ är det strul med just den stationen och kort.. Så jag tänker att jag tankar någon annanstans men märker då att mitt bankkort är borta. Så nu är jag inte snäll, men lampan lyser i alla fall inte :)

Mina blodprover var normala så jag är bara semestertrött antagligen.

Vi var ju i Blomstermåla förra veckan eller nåt. Det var eh uppfriskande? Tyvärr var det mögel i den lokalen vi satt i urk.. fick huvudvärk direkt. Maten var däremot helt perfekt. Fick en liten tur i byn också, nåja det har jag fått förr men med mer alkohol i kroppen ;) Vägen hem var en sån underbar upplevelse. Länge sen jag körde den vägen och jag var helt själv och lite lätt regn. Bra musik på radion och jag var hemma på rekordtid :) Fast det studsar lite på Sibbetorpsvägen.. Nostalgi!

Det pratades om sex i bilar på radion, Titti fick panik och kunde inte förstå hur någon kunde göra något sådant, Ola gjorde det mer än gärna. Jag håller på Ola i de flesta lägen, han är bra :)

På en cykeltur träffade jag på en man i en bil mitt ute i skogen, ska jag bli orolig? Han väntade nog på en dejt ;)

Idag stämplade jag in kl 7. Jag vet inte riktigt hur det gick till för jag lämnar första barnet på dagis 6:45.. Igår hade jag inte riktigt lika bra flyt då bilen var död. Anton hade satt igång lamporna i baksätet och glömt dom på i 2 dagar. Suck pust och stön så dags på morgonen. Men med lite upplivningsförsök så är den pigg igen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0